Woods rayu henti tanya skandal seks

Woods rayu henti tanya skandal seks

Woods rayu henti tanya skandal seks

AUGUSTA, Georgia – Tiger Woods merayu pihak media agar berhenti daripada menghujani rakannya dengan soalan berkaitan skandal seksnya.Malah, jaguh dunia dari Amerika Syarikat itu turut berharap agar media memberi ruang kepada rakan-rakannya membuat persiapan tanpa gangguan, menjelang kejohanan Masters, di sini.

Kejutan Woods untuk kembali beraksi di kejohanan kompetitif terus berlaku kelmarin, menjelang kejohanan Masters Augusta.

Pihak media dilihat terus berusaha mendapatkan reaksi pemain No. 1 dunia itu, selepas dia mengadakan sidang akhbar selama 35 minit, Isnin lalu.

Biarpun Woods merayu agar rakannya tidak diganggu, namun topik panas itu terus menjadi pertanyaan pihak media kepada rakan sepermainannya dan perbualan di kalangan ahli sukan tersebut.

Pelbagai soalan diajukan, selepas Woods mengesahkan kehadirannya pada kejohanan utama pertama, tahun ini.

Malah, topik hangat tersebut dijangka berlarutan sehingga penganugerahan Jaket Hijau, Ahad ini di Georgia.

Bermula daripada penyandang juara, Angel Cabrera sehingga pemenang enam kali kejohanan akhir Masters, Jack Nicklaus serta pemain handalan lain, memenuhi bilik temubual kelmarin.

Malah, Raymond Floyd yang menggunakan majlis sidang akhbar itu untuk mengumumkan persaraannya, juga tidak terlepas daripada menjawab persoalan mengenai Woods.

“Semua pemain pada kejohanan ini dan mereka yang tidak terlibat, sudah bersedia dengan perhatian media terhadap kehadiran Tiger Woods.

“Bagi yang beraksi di kejohanan ini, ia satu kejutan. Saya menyaksikan sesi temu bualsemalam (Isnin) dan berpendapat bahawa dia sudah kembali selesa, biar apa pun yang telah berlaku.

“Namun, secara peribadi saya lebih mengambil berat tentangnya, kehidupan peribadinya,” kata Floyd yang merupakan pemenang empat kali kejohanan major dan juara Masters 1976.

Woods rayu, Woods rayu kini, Woods rayu terkini, Woods rayu  terbaru, Woods rayu baru, Woods rayu skandal, gambar Woods rayu, foto Woods rayu, video Woods rayu, biodata Woods rayu, biografi Woods rayu, sejarah Woods rayu , web Woods rayu ,Woods rayu  berita terkini, Woods rayu  berita terbaru,Woods rayu berita penting,Woods rayu   berita dunia, Woods rayu  berita asia, berita malaysia, berita melayu, berita indon, berita indonesia, berita kl, berita tv, berita Woods rayu , berita gay, berita artis, berita hiburan, berita sukan, berita ekonomi, berita sains, berita teknologi, berita kesihatan, berita sejarah, berita politik, berita bf1, dunia, asia, malaysia, melayu, indon, indonesia, foto, gambar, terkini, web, Woods rayu , baru, macam-macam, Bf-1,ekonomi, teknologi,Woods rayu,henti, tanya, skandal, seks