Rakaman unggul dengan telefon bimbit

Rakaman unggul dengan telefon bimbit

me_03.1

Rakaman unggul dengan telefon bimbit

MENGETENGAHKAN kelainan pada model telefon bimbitnya kali ini, peneraju industri telekomunikasi mobiliti, Nokia telah tampil dengan model terbaru, Nokia N86.

Sesuatu yang berbeza, model berkenaan dilengkapi dengan keupayaan pengimejan terbaik menerusi kamera lapan megapiksel.

Didatangkan dengan lensa Carl Zeiss Tessar, ia pastinya menjanjikan kepuasan dari segi kualiti foto yang dirakam tidak kira dalam situasi apa sekali pun.

Selain keunggulan fungsi megapiksel, kamera pada telefon bimbit itu turut dilengkapi dengan ciri apertur boleh laras untuk kesempurnaan rakaman sama ada dalam keadaan cahaya yang amat terang atau samar.

Bagi tujuan rakaman imej bergerak pula, aplikasi kameranya mempunyai fungsi shutter mekanikal pantas serta teknologi pengurangan kekaburan automatik.

Dari segi masa pemprosesan foto, ia mempunyai keupayaan yang lebih cepat berbanding telefon bimbit berkamera lain.

Pengguna juga boleh memuat naik kesemua foto yang telah di rakam secara terus ke laman web rangkaian sosial menerusi perkhidmatan Ovi Share dan Flickr.

Di samping kualiti cemerlang, peranti itu juga dilengkapi dengan ruang simpanan memori binaan dalam lapan gigabait (GB) untuk simpanan foto sehingga 4,000 keping.

telefon bimbit, telefon bimbit berita, telefon bimbit kini, telefon bimbit dunia, telefon bimbit asia, telefon bimbit malaysia, telefon bimbit melayu, telefon bimbit indon, telefon bimbit indonesia, telefon bimbit kl, telefon bimbit foto, telefon bimbit gambar, telefon bimbit bf1, berita dunia, berita majalah, berita baru, berita asia, berita artis, berita hiburan, berita kawan, berita politik, berita-berita, beritakini, beritadunia, beridaasia, beritamalaysia, beritamelayu, beritaindon, beritaindonesia, beritakl, beritafoto, beritagambar, beritaterkini, beritaweb, beritaharian, beritabaru, beritabf1, beritatv, berita8, beritagay, beritapenting, beritabulan, beritakasa, beritaawas, berita2, beritascander, beritajalan, beritamaju, beritasukan, berita kini, berita dunia, berita asia, berita malaysia, berita melayu, berita indon, berita indonesia, berita kl, berita foto, berita gambar, berita terkini, berita web, berita harian, berita baru, berita bf1, berita tv, berita 8, berita gay, berita penting, berita bulan, berita kasa, berita awas, berita scander, berita jalan, berita maju, berita sukan, berita, kini, dunia, asia, malaysia, melayu, indon, indonesia, kl, foto, gambar, terkini, web, harian, baru, bf1