polis tendang kepala penjenayah

polis tendang kepala penjenayah

0

polis tendang kepala penjenayah

[media id=28 width=500 height=400]

EL MONTE – Satu rakaman video di Amerika Syarikat (AS) menunjukkan seorang anggota polis menendang kepala seorang penjenayah lelaki selepas mengejar kereta yang dinaikinya.

Anggota polis kedua yang tiba di tempat kejadian sejurus selepas itu kemudian memukul kepala suspek beberapa kali dengan menggunakan cota atau lampu suluh. Sebelum ditendang, suspek itu menyerah diri dan sedang berbaring di tanah menunggu untuk digari.

Drama kekejaman polis itu dirakam oleh beberapa petugas media AS yang berada di dalam sebuah helikopter di sini, dekat Los Angeles baru-baru ini. Ketika kejadian, polis El Monte sedang memburu pemandu yang dinaiki suspek kerana kesalahan trafik.

Polis berjaya menangkap ketiga-tiga suspek itu selepas mengejar kereta itu selama beberapa kilometer sebelum kenderaan tersebut terbabas dan merempuh sebuah hotel. Polis El Monte telah melancarkan siasatan dalaman tetapi mereka cuba mengelak daripada dipersalahkan dengan memberi alasan kejadian itu tidak serius.

“Sebelum membuat sebarang keputusan, saya perlu menyiasat fakta kejadian itu,” kata Ketua Polis, El Monte, Tom Armstrong.

“Kami tidak boleh memberi sebarang komen sehingga mengetahui fakta insiden tersebut.

“Apa yang bermain di fikiran pegawai polis itu ketika kejadian tersebut mungkin tidak sama dengan sangkaan orang ramai,” tambahnya.

Polis, Polis berita, Polis kini, Polis dunia, Polis asia, Polis Polis, Polis melayu, Polis indon, Polis indonesia, Polis kl, Polis foto, Polis gambar, Polis bf1, berita dunia, berita majalah, berita baru, berita asia, berita artis, berita hiburan, berita kawan, berita politik, berita-berita, beritakini, beritadunia, beritaasia, beritaPolis, beritamelayu, beritaindon, beritaindonesia, beritakl, beritafoto, beritagambar, beritaterkini, beritaweb, beritaharian, beritabaru, beritabf1, beritatv, berita8, beritagay, beritapenting, beritabulan, beritakasa, beritaawas, berita2, beritascander, beritajalan, beritamaju, beritasukan, berita kini, berita dunia, berita asia, Polis, berita melayu, berita indon, berita indonesia, berita kl, berita foto, berita gambar, berita terkini, berita web, berita harian, berita baru, berita bf1, berita tv, berita 8, berita gay, berita penting, berita bulan, berita kasa, berita awas, berita scander, berita jalan, berita maju, berita sukan, berita, kini, dunia, asia, melayu, indon, indonesia, kl, foto, gambar, terkini, web, harian, baru, bf1, Imej, polis AS, biadap, disiar, polis, tendang, penjenayah