Mahligai Maya Karin retak

Mahligai Maya Karin retak

Mahligai Maya Karin retak

KUALA LUMPUR – Pelakon Maya Karin, 31, mengaku rumahtangganya yang dibina bersama Steven David Shorthose atau nama Islamnya, Muhammad Ali Steven, 41, kini dilanda krisis.

Malah Maya sudah bersedia untuk menjanda jika usaha mereka mengatasi masalah itu tidak berjaya.

“Ya, saya dan suami sedang berhadapan dengan krisis rumah tangga. Tetapi kami berdua sedaya upaya untuk menyelamatkan hubungan ini

“Tetapi saya bersedia dengan kemungkinan itu (bercerai) jika itu jalan terbaik buat kami,” katanya dalam pertemuan dengan beberapa orang wartawan hiburan di sini semalam.

Pertemuan itu diadakan ekoran laporan Kosmo! pada Isnin lalu mengenai khabar angin beliau dan suaminya telah berpisah tetapi Maya pada waktu itu telah menafikannya.

Mahligai Maya, Mahligai Maya kini, Mahligai Maya terkini, Mahligai Maya terbaru, Mahligai Maya baru, Mahligai Maya skandal, gambar Mahligai Maya, foto Mahligai Maya, video Mahligai Maya, biodata Mahligai Maya, biografi Mahligai Maya, sejarah Mahligai Maya, web Mahligai Maya, berita terkini, berita terbaru, berita penting, berita dunia, berita asia, berita malaysia, berita melayu, berita indon, berita indonesia, berita kl, berita tv, berita Mahligai Mayaan, berita gay, berita artis, berita hiburan, berita sukan, berita ekonomi, berita sains, berita teknologi, berita kesihatan, berita sejarah, berita politik, berita bf1, dunia, asia, malaysia, melayu, indon, indonesia, foto, gambar, terkini, web, Mahligai Maya, baru, macam-macam, Bf-1,ekonomi, teknologi,sains dan teknologi,