Liverpool tolak tawaran Barca untuk Mascherano

Liverpool tolak tawaran Barca untuk Mascherano

Liverpool tolak tawaran Barca untuk Mascherano

BARCELONA – Gergasi bola sepak Sepanyol, Barcelona dilapor membuat bidaan sekitar 20 juta euro untuk mendapatkan pemain tengah Liverpool, Javier Mascherano.

Namun, tawaran tersebut ditolak kelab Merseyside itu, demikian menurut laporan stesen radio RAC1.

Sepanjang minggu ini, pengurus Liverpool, Roy Hodgson diberitahu oleh sahabatnya, Massimo Moratti bahawa tiada tawaran yang akan dibuat oleh Inter untuk pemain Argentina itu, tetapi tawaran terbaru tersebut menunjukkan kelab Sepanyol itu berminat untuk bersaing bagi mendapatkan Mascherano.

Inter dipercayai menawarkan bayaran pendahuluan 15 juta euro, selebihnya dibayar kemudian, tetapi Liverpool menaikkan harga Mascherano kepada 26 juta euro.

Hodgson menegaskan pemain berusia 26 tahun itu tidak akan berpindah, melainkan harga yang dibayar bersesuaian dengan harga yang telah ditetapkan.

Walaupun Hogdson telah mengisytiharkan Mascherano akan disenaraikan dalam pasukan untuk menentang Manchester City, pemain itu enggan beraksi di Eastland memandangkan perbincangan antara kedua-dua kelab masih diteruskan.

Liverpool tolak, Liverpool tolak kini, Liverpool tolak terkini, Liverpool tolak terbaru, Liverpool tolak baru, Liverpool tolak skandal, gambar Liverpool tolak, foto Liverpool tolak, video Liverpool tolak, biodata Liverpool tolak, biografi Liverpool tolak, sejarah Liverpool tolak, web Liverpool tolak, berita terkini, berita terbaru, berita penting, berita dunia, berita asia