Kerusi tidur kelas ekonomi pesawat

Kerusi tidur kelas ekonomi pesawat

Kerusi tidur kelas ekonomi pesawat

WELLINGTON – Syarikat penerbangan Air New Zealand menyediakan bangku yang boleh manjadi tempat tidur di kelas ekonomi untuk pasangan kekasih dan keluarga.

Kemudahan 22 buah kerusi itu akan disediakan kepada penumpang untuk pesawat baru 777-300 pada hujung tahun ini.

“Kami meneliti bagaimana penumpang-penumpang meliuk badan dalam penerbangan dan cara ibu bapa mencari ruang untuk anak-anak mereka berlingkar dan tidur,” kata Pengarah Urusan Kumpulan Air New Zealand, Ed Sims.

“Pihak kami kemudian mendapat idea yang sempurna untuk sebuah keluarga yang mempunyai dua anak atau pasangan yang boleh memilih membeli kerusi ketiga dalam barisan pada separuh harga sekali gus membolehkan mereka berbaring dan bersantai bersama-sama,” tambahnya.

Pesawat pertama 777-300 daripada lima buah yang ditempah itu akan dihantar kepada syarikat tersebut pada tahun ini dengan penerbangan pertama akan bermula antara New Zealand dengan Los Angeles.

Kerusi, Kerusi kini, Kerusi terkini, Kerusi terbaru, Kerusi baru, Kerusi Kerusi, gambar Kerusi, foto Kerusi, video Kerusi, biodata Kerusi, biografi Kerusi, sejarah Kerusi, web Kerusi, Kerusi terkini, Kerusi terbaru, Kerusi penting, Kerusi dunia, Kerusi Kerusi, Kerusi malaysia, Kerusi melayu, Kerusi indon, Kerusi indonesia, Kerusi kl, Kerusi tv, Kerusi Kerusi, Kerusi gay, Kerusi artis, Kerusi hiburan, Kerusi sukan, Kerusi ekonomi, Kerusi sains, Kerusi teknologi, Kerusi kesihatan, Kerusi sejarah, Kerusi politik, Kerusi bf1, dunia, Kerusi, malaysia, melayu, indon, indonesia, foto, gambar, terkini, web, Dolaran, baru, macam-macam, sukan, teknologi, ekonomi