Ibu disyaki bunuh 2 anak

Ibu disyaki bunuh 2 anak

Ibu disyaki bunuh 2 anak

HEATHFIELD – Polis Britain menangkap seorangIbu disyaki bunuh 2 anak ibu, Fiona Donnison kerana disyaki membunuh dua anak kandungnya yang masih kecil setelah mayat mereka ditemui di dalam but keretanya, lapor sebuah akhbar semalam.

Pembunuhan kejam itu terbongkar apabila Donnison, 43, (gambar) memasuki sebuah balai polis di sini dan menyuruh beberapa anggota polis supaya menggeledah keretanya yang diletakkan berhampiran balai berkenaan.

Polis kemudian menemui mayat anak lelakinya yang berusia tiga tahun iaitu Harry dan mayat adik perempuannya, Elise yang berusia dua tahun.

Beberapa laporan sebelum ini mendakwa mayat dua kanak-kanak itu diletakkan di dalam dua beg sukan dan mereka telah lama meninggal dunia.

Motif pembunuhan tidak dapat dipastikan tetapi pihak berkuasa sedang menilai tahap kesihatan mental wanita berkenaan setelah dia dimasukkan ke hospital kerana mencederakan dirinya.

Suami suspek pula terpaksa ditenangkan oleh pihak polis kerana sukar menerima kenyataan bahawa dua anaknya itu mati dibunuh.

Beberapa jiran mereka berkata, pasangan suami isteri itu menghadapi masalah rumah tangga dan dalam proses untuk bercerai.

Ibu, Ibu kini, Ibu blog, Ibu terbaru, Ibu baru, Ibu berita, gambar Ibu, foto Ibu, video Ibu, biodata Ibu, biografi Ibu, sejarah Ibu, web Ibu, Ibu terkini, Ibu terbaru, Ibu penting, Ibu dunia, Ibu Ibu, Ibu malaysia, Ibu melayu, Ibu indon, Ibu indonesia, Ibu kl, Ibu tv,, Ibu gay, Ibu artis, Ibu hiburan, Ibu sukan, Ibu ekonomi, Ibu sains, Ibu teknologi, Ibu kesihatan, Ibu sejarah, Ibu politik, Ibu bf1, dunia, Ibu, malaysia, melayu, indon, indonesia, foto, gambar, terkini, web, Dolaran, baru, macam-macam, sukan, teknologi, ekonomi

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply