F1: Brawn sedia bangkit di Hungary

F1: Brawn sedia bangkit di Hungary

mainpix

F1: Brawn sedia bangkit di Hungary

Hungaroring salah satu pilihan saya: Vettel

BUDAPEST: Pendahulu kedudukan mata, Jenson Button yakin dia dan pasukannya Brawn GP akan bangkit kembali untuk membentuk persembahan hebat, hujung minggu ini di Grand Prix Hungary.

Selepas dua perlumbaan sukar di Britain dan Jerman, ketika cuaca sejuk lebih mendatangkan kelebihan kepada pencabar utama mereka, pelumba berusia 29 tahun dari Britain itu percaya cuaca lebih panas di Hungary, disusuli peningkatan terhadap jenteranya, akan menyaksikan dia kembali ke podium di litar dia meraih kemenangan sulung pada 2006.

Pasangan Red Bull dari Australia, Mark Webber dan pemandu Jerman, Sebastian Vettel menghasilkan kejayaan satu-dua berturut-turut di Silverstone dan Nurburgring untuk meletakkan mereka di landasan baik meraih gelaran dunia.

Tetapi Button, yang bekerja keras di kediamannya di Monaco, masih berada 21 mata di depan.

Katanya: “Saya tahu mereka yang berada di kilang dan di Mercedes-Benz bekerja kuat terutama membabitkan pakej peningkatan terbaru kami dan saya tidak sabar untuk kembali memandu.

“Kami perlu melakukan satu lagi langkah dan menunjukkan bahawa persembahan baik kami masih ada di sana. Red Bull sudah meningkatkan persembahan mereka dan terpulang kepada kami untuk menunjukkan tindak balas. Saya yakin ia boleh dilakukan.

“Hungaroring ialah satu daripada perlumbaan pilihan dan saya rasa bagus mengenainya terutama tahun ini kerana ia akhirnya akan kembali kepada suhu sebenar pada musim panas.”

Brawn sedia,Brawn sedia berita, Brawn sedia kini, Brawn sedia dunia, Brawn sedia asia,Brawn sedia malaysia, Brawn sedia melayu, Brawn sedia indon, Brawn sedia indonesia, Brawn sedia kl, Brawn sedia foto, Brawn sedia gambar, Brawn sedia bf1, berita dunia, berita majalah, berita baru, berita asia, berita artis, berita hiburan, berita kawan, berita politik, berita-berita, beritakini, beritadunia, beridaasia, beritamalaysia, beritamelayu, beritaindon, beritaindonesia, beritakl, beritafoto, beritagambar, beritaterkini, beritaweb, beritaharian, beritabaru, beritabf1, beritatv, berita8, beritagay, beritapenting, beritabulan, beritakasa, beritaawas, berita2, beritascander, beritajalan, beritamaju, beritasukan, berita kini, berita dunia, berita asia, berita malaysia, berita melayu, berita indon, berita indonesia, berita kl, berita foto, berita gambar, berita terkini, berita web, berita harian, berita baru, berita bf1, berita tv, berita 8, berita gay, berita penting, berita bulan, berita kasa, berita awas, berita scander, berita jalan, berita maju, berita sukan, berita, kini, dunia, asia, malaysia, melayu, indon, indonesia, kl, foto, gambar, terkini, web, harian, baru, bf1