Berlusconi terus tertekan akibat skandal seks

Berlusconi terus tertekan akibat skandal seks

capt.photo_1248394505551-1-0

Berlusconi terus tertekan akibat skandal seks

ROME  – Perdana Menteri Itali, Silvio Berlusconi semalam bermegah dengan ‘cita rasa, elegan dan budaya yang baik’ ketika berdepan dengan tekanan berhubung kontroversi hubungannya dengan pelacur.

Ahli politik yang juga seorang jutawan itu berkata, ‘tiada situasi tidak manis boleh berlaku’ ketika beliau menjemput tetamu di mana-mana rumahnya ‘kerana saya adalah orang yang mempunyai cita rasa, elagan dan budaya yang tinggi’.

Berlusconi, 72, berkata demikian selepas akhbar harian La Repubblica dan mingguan L’Espresso menyiarkan klip audio dan transkrip perbualan yang membuktikan wujud hubungannya dengan seorang pelacur, Patrizia D’Addario.

Pelacur berusia 42 tahun itu kini disiasat dalam kes rasuah melibatkan ahli perniagaan, Gianpaolo Tarantini yang didakwa mengatur temu janji dengan Berlusconi.

“Kita membenarkan orang menyimpan telefon bimbit mereka kerana sekurang-kurangnya semasa saya ada di sana, situasi tidak manis tidak akan berlaku.

“Bukan bintang saja yang datang ke rumah saya, malah ketua negara dan kerajaan,” kata Berlusconi dalam mesyuarat dengan Parti Kebebasan Rakyat pimpinan beliau.

Sementara itu, D’Addario berkata, dia telah merakam semua perbualan dengan kliennya dan telah menyerahkan rakaman dengan Berlusconi kepada siasatan rasuah.

Dia mendakwa berjaya merakam bilik tidur Berlusconi dengan telefon bimbitnya serta meja tepi katil dengan gambar isteri keduanya, Veronica Lario, yang telah memfailkan perceraian.

Sebelum ini, Berlusconi sendiri mengakui yang dia ‘bukan seorang malaikat’ dan berharap akhbar La Repubblica memahaminya.

skandal seks,skandal seks berita, skandal seks kini, skandal seks dunia, skandal seks asia,skandal seks malaysia, skandal seks melayu, skandal seks indon, skandal seks indonesia, skandal seks kl, skandal seks foto, skandal seks gambar, skandal seks bf1, berita dunia, berita majalah, berita baru, berita asia, berita artis, berita hiburan, berita kawan, berita politik, berita-berita, beritakini, beritadunia, beridaasia, beritamalaysia, beritamelayu, beritaindon, beritaindonesia, beritakl, beritafoto, beritagambar, beritaterkini, beritaweb, beritaharian, beritabaru, beritabf1, beritatv, berita8, beritagay, beritapenting, beritabulan, beritakasa, beritaawas, berita2, beritascander, beritajalan, beritamaju, beritasukan, berita kini, berita dunia, berita asia, berita malaysia, berita melayu, berita indon, berita indonesia, berita kl, berita foto, berita gambar, berita terkini, berita web, berita harian, berita baru, berita bf1, berita tv, berita 8, berita gay, berita penting, berita bulan, berita kasa, berita awas, berita scander, berita jalan, berita maju, berita sukan, berita, kini, dunia, asia, malaysia, melayu, indon, indonesia, kl, foto, gambar, terkini, web, harian, baru, bf1