Bedah untuk kelihatan seperti Superman

Bedah untuk kelihatan seperti Superman

MANILA – Seorang lelaki Filipina yang obses dengan watak Superman telah menjalani pembedahan dalam usahanya untuk mengubah dirinya menjadi adi wira itu.

Lelaki itu, Herbert Chavez, 35, telah beberapa kali melakukan pembedahan plastik dalam tempoh 16 tahun semata-mata ingin mendapatkan dagu dan hidung seperti Superman, lapor televisyen ABS-CBN.

Dia juga melakukan suntikan silikon di bibir dan implan bahagian paha untuk kelihatan lebih berotot, kata laporan tersebut.

Akuan Facebook miliknya memaparkan puluhan gambar dan kapsyen menerangkan mengapa dia melakukan pembedahan plastik untuk menjadi Man Of Steel atau Superman.

“Saya bercadang untuk kelihatan seperti Superman sejak kecil lagi. Saya mahu menjadinya dan kelihatan seperti Superman akan membuatkan saya gembira dan berpuas hati asalkan saya tidak mengganggu sesiapa,” katanya menerusi Facebook semalam.

Bedah, kelihatan, Superman, MANILA, lelaki, Filipina, obses, watak, Superman, menjalani, pembedahan, usahanya, mengubah, dirinya, menjadi, adi, wira, Lelaki, Herbert Chavez, kali, melakukan, pembedahan, plastik, tempoh, tahun, semata, ingin, mendapatkan, dagu, hidung, Superman, televisyen