10 peguam mahu bantu Daisy

10 peguam mahu bantu Daisy

du_04.1

10 peguam mahu bantu Daisy

JAKARTA – Ibu Manohara Odelia Pinot iaitu Daisy Fajarina tidak gentar dengan saman yang dikemukakan oleh Tengku Temenggong Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry apabila dia menyatakan terdapat 10 peguam di Malaysia yang akan membantunya, lapor sebuah akhbar semalam.

Sebelum ini, Tengku Muhammad Fakhry yang merupakan suami kepada Manohara mengemukakan saman fitnah sebanyak RM105 juta terhadap Daisy dan isterinya di sebuah mahkamah di Malaysia.

“Sebenarnya saya sudah menyiapkan peguam. Ada sepuluh penguam dari Malaysia yang akan bantu saya. Biar peguam-peguam saya saja yang menanganinya,” kata Daisy.

Daisy turut menyatakan bahawa dia tidak gentar dengan saman itu.

“Alhamdulillah, mungkin Fakhry melihat saya banyak rezeki, sampai saya dituntut sebanyak RM105 juta.

“Saya aminkan saja agar Tuhan memberi rezeki sebanyak itu,” ujar Daisy ketika dihubungi menerusi telefon bimbit.

Menurut Daisy, tuntutan Fakhry sangat tidak mempunyai asas kukuh.

“Alasan Fakhry tidak kukuh, kerana siapakah yang dizalimi tetapi yang dituntut adalah saya. Biar saja dia menuntut daripada saya. Saya hanya bisa berdoa, biar Tuhan yang balas,” kata Daisy.

Kes Manohara mendapat liputan meluas selepas dia mendakwa didera oleh suaminya itu.

Daisy ,Daisy  berita, Daisy  kini, Daisy  dunia, Daisy  asia,Daisy  malaysia, Daisy  melayu, Daisy  indon, Daisy  indonesia, Daisy  kl, Daisy  foto, Daisy  gambar, Daisy  bf1, berita dunia, berita majalah, berita baru, berita asia, berita artis, berita hiburan, berita kawan, berita politik, berita-berita, beritakini, beritadunia, beritaasia, beritamalaysia, beritamelayu, beritaindon, beritaindonesia, beritakl, beritafoto, beritagambar, beritaterkini, beritaweb, beritaharian, beritabaru, beritabf1, beritatv, berita8, beritagay, beritapenting, beritabulan, beritakasa, beritaawas, berita2, beritascander, beritajalan, beritamaju, beritasukan, berita kini, berita dunia, berita asia, berita malaysia, berita melayu, berita indon, berita indonesia, berita kl, berita foto, berita gambar, berita terkini, berita web, berita harian, berita baru, berita bf1, berita tv, berita 8, berita gay, berita penting, berita bulan, berita kasa, berita awas, berita scander, berita jalan, berita maju, berita sukan, berita, kini, dunia, asia, malaysia, melayu, indon, indonesia, kl, foto, gambar, terkini, web, harian, baru, bf1